Liefde is zoals het getal

23 keer gelezen Onderdeel Liefdes spreuken Moppen toevoegen

Liefde is zoals het getal pi: natuurlijk, irrationeel en zeeeeeeeeeeeeeeeer belangrijk.


Stem op jouw favoriete moppen

0/100 ratingsLiefdes spreuken plezier!

Liefdes spreuken, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Liefde is zoals het getal is een van deze Liefdes spreuken, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Liefdes spreuken zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Liefdes spreuken die je moet delen!

Liefdes spreuken, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Liefde is zoals het getal ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Liefdes spreuken maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Liefdes spreuken!

Beoordeel Liefde is zoals het getal of een van de vele andere Liefdes spreuken en laat andere moppentappers weten welke Liefdes spreuken ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Liefdes spreuken zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Liefdes spreuken is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Liefdes spreuken en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Liefdes spreuken l Liefde is zoals het getal