15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 fade https://moppentop.nl 300 4000 - 1
Elke dag de leukste moppen en grappen Plezier op je computer, tablet en telefoon Thuis, op het werk en onderweg

house 163526 1280 1

Over ons

Vermaak en plezier geven kleur aan het leven. Daarvan zijn wij overtuigd. Precies wat wij met de moppen op onze website willen bereiken. En het gros van de moppen die je leest zijn ingestuurd door trouwe bezoekers (onze moppentappers). Maar ook plaatsen wij nieuwe moppen vanuit ons vorige database.

Wat je over ons moet weten is dat wij ten alle tijden willen vermaken. De website is dus niet bedoeld voor zaken anders dan dat. Er is ook niets vervelender dan belediging van of door moppen ervaren. En dat betekend echt niet dat wij geen moppen over Belgen, domme blondjes, dokters of andere beroepen en personages plaatsen. Maar wel dat wij namen of persoonsgegevens, discriminerende inhoud of specifiek beledigende inhoud van onze website proberen te weren. Onze website is immers van iedereen en met grote zorg en aandacht samengesteld.

Verder vertel ik graag over het verloop van onze moppen website. Zoals je misschien als vaste bezoeker al hebt gemerkt zijn wij onze website grondig aan het vernieuwen. Dit heeft een duidelijke reden. Wij willen niet de grootste website met moppen en grappen zijn. Maar wel de leukste. En daarom proberen wij uitsluitend kwalikatief goede inhoud aan onze bezokeers te presenteren. Wat met de oude website onmogelijk was.

Tot slot. Niet iedereen kan moppen, grappen of raadsels waarderen. Maar wanneer je dit wel doet. Dan ben je op moppentop.nl aan het juiste adres.