15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 fade https://moppentop.nl 300 4000 - 1
Elke dag de leukste moppen en grappen Plezier op je computer, tablet en telefoon Thuis, op het werk en onderweg

Categorie / Paas moppen
Automatische concepten

Paaseieren gevonden

Peter heeft net een paar paaseieren in de tuin gevonden en moeder schuift hem meteen een bord voor met één chocolade eitje: “Dit is je portie voor vandaag. Geniet er maar van, jongen!”. Peter ruikt aan het eitje, trekt een scheef smoeltje en vraagt: “Mama, mag ik dan eerst een paar velletjes wc-papier?”. “Waarom?” vraagt…
Automatische concepten

Een struisvogel ei

De haan komt in het kippenhok en duwt een gigantisch struisvogelei voor zich uit. “Goedemorgen, dames!”, zegt hij tegen de kippen, “Ik wil niet klagen, hoor, maar ik wou jullie toch eens laten zien wat men elders zoal presteert!”
Automatische concepten

Een feestelijk paasontbijt

Het is zondagmorgen en de familie is klaar voor het feestelijke paasontbijt. Bartje haalt van bij de eerste hap zijn neus op: “Mama, mijn eitje smaakt zo raar!”. Moeder reageert een tikje boos: “Zwijgen aan tafel, Bart!”. Met enige tegenzin probeert Bartje verder te eten, maar na een poosje vraagt ie: “Mama, moet ik het…
Automatische concepten

Hij is nu avocaat

Een ei vraagt aan een ander ei: “Hé! Hoe is het tegenwoordig met je vader?”. Antwoordt het andere ei: “Goed, hij is nu advocaat!”
Automatische concepten

Paaseieren op tafel

De juf vraagt aan Stijn: “Als ik 2 paaseieren op tafel leg en jij legt er 3 bij, hoeveel eieren paaseieren hebben we dan samen?”. Waarop Stijn antwoordt: “Maar juf, ik kan helemaal geen eieren leggen, laat staan paaseieren!”
Automatische concepten

Eieren leggen

Waarom legt een kip eieren?… Als zij ze zou gooien, dan vallen ze kapot!

Ben jij een groot fan van paas moppen? Om onze moppen zul je vast en zeker kunnen lachen. Wij hebben de leukste paasmoppen al voor je online staan. Makkelijk te lezen op onze overzichtelijke website. Zo ben je verzekerd dat je jouw dagelijkse portie vermaak, humor en plezier altijd en overal bij de hand hebt. Bijvoorbeeld thuis, op het werk of onderweg. En je op jouw momenten kan genieten van de beste paas moppen op je mobiel, tablet of computer. Blijf jouw favoriete moppen website en categorie bezoeken. Wij publiceren met regelmaat nieuwe moppen op onze website die je zeker kunt waarderen. Leuk toch? Staan jouw favoriete moppen nog niet op de website? Laat ons dit weten, stuur jouw moppen naar ons toe.