15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 fade https://moppentop.nl 300 4000 - 1
Elke dag de leukste moppen en grappen Plezier op je computer, tablet en telefoon Thuis, op het werk en onderweg

Categorie / Flauwe moppen
Een verbrand hoofd

Een verbrand hoofd

Er kwamen eens twee lucifers in het ziekenhuis binnen. Zegt de ene zegt tegen de andere, wat heb jij aan de hand. De andere zegt ik heb mijn hoofd verbrand
Over de Noordpool

Over de Noordpool

Er lopen twee tampons over de noordpool. Zegt de ene tegen de andere:het is wel koud hé zonder muts.
Man zonder haar

Man zonder haar

Er zaten twee vliegen op een man zonder haar. Zegt de ene vlieg tegen de ander, weet je nog toen we hier verstoppertje speelden
Een vrouw in een café

Een vrouw in een café

Er komt een vrouw in een café en zegt: doe mij maar een expresso.  Waarop de barvrouw zegt maar dat heet een espresso.  En de vrouw antwoord; ja maar dat zeg ik expres zo.
Een nieuwe bril

Een nieuwe bril

Komt er een stoeptegel bij de kapper, zegt ie dag mevrouw ik wil graag een nieuwe bril, o dat merk ik zegt de kapper: u bent namelijk niet in de groentewinkel.

Ben jij een groot fan van flauwe moppen? Om onze moppen zul je vast en zeker kunnen lachen. Wij hebben de leukste flauwemoppen al voor je online staan. Makkelijk te lezen op onze overzichtelijke website. Zo ben je verzekerd dat je jouw dagelijkse portie vermaak, humor en plezier altijd en overal bij de hand hebt. Bijvoorbeeld thuis, op het werk of onderweg. En je op jouw momenten kan genieten van de beste flauwe moppen op je mobiel, tablet of computer. Blijf jouw favoriete moppen website en categorie bezoeken. Wij publiceren met regelmaat nieuwe moppen op onze website die je zeker kunt waarderen. Leuk toch? Staan jouw favoriete moppen nog niet op de website? Laat ons dit weten, stuur jouw moppen naar ons toe.