Waar komt de lekkerste melk...

Er staat een leraar voor de klas en die vraagt aan zijn leerlingen: “Kinderen, waar komt de lekkerste melk vandaan?” Een jongetje steekt zijn hand omhoog en zegt: “Ja meester, ik weet het.” “Nou zegt het maar dan.” “Bij mijn moeder”,... 

Lees het volledige artikel »

Twee kinderen met gekke namen

Er waren twee kinderen eentje heette gek en de andere niemand, niemand en gek gingen in de boom , dus niemand viel uit de boom, en toen ging gek naar de politie , en zei: niemand is uit de boom gevallen, niemand is uit de boom gevallen. Toen zei de... 

Lees het volledige artikel »
Pagina 1123


Huwelijk moppen die je dag leuker maken!

Wij zijn jouw moppen website en hebben een grote collectie Huwelijk moppen online staan. Met al deze moppen hebben wij gegarandeerd de leukste Huwelijk moppen voor je online staan. Een collectie moppen die jouw dag leuker maken en zorgen voor een dagelijks portie plezier en vermaak.

Huwelijk moppen om van te houden!

Moppen top.nl is jouw moppen website en heeft de beste moppen, grappen, raadsels voor je geselecteerd. En al die moppen elk netjes in de juiste categorie. De categorie Huwelijk moppen is een van de ruim 48 moppen categorieen.

En heb je jouw favoriete Huwelijk moppen gevonden? Vergeet ze niet te beoordelen & delen op jouw sociale media profielen.

Jouw Huwelijk moppen moppen site!

Moppen top.nl is jouw moppen website! Bij ons lees je gegarandeerd de beste Huwelijk moppen en veel andere soorten moppen.

Huwelijk moppen zoeken en vinden ...

Wij hebben inmiddels meer dan 1.500 moppen, grappen en raadsels. Zoek eenvoudig en snel naar jouw favoriete moppen met onze moppen zoekmachine.