Mijn vrouw is net een...

Zitten drie mannen in een café. Zegt de eerste man “mijn vrouw is net een Jaguar, zo mooi en gestroomlijnd”. Waarop de tweede man zegt: “mijn vrouw is net een Volkswagen Golf zo zuinig en betrouwbaar”. Zegt de derde man “mijn vrouw is net... 

Lees het volledige artikel »

Klagen dat ze constant windjes...

Een oude vrouw was tegen haar dokter aan het klagen dat ze constant windjes moest laten. “Gelukkig stinken ze niet en kan niemand ze horen. En geloof het of niet, ik heb er net ook al een paar gelaten.” “Ik denk dat ik weet wat het probleem is”,... 

Lees het volledige artikel »
Pagina 1123


Godsdienst moppen die je dag leuker maken!

Wij zijn jouw moppen website en hebben een grote collectie Godsdienst moppen online staan. Met al deze moppen hebben wij gegarandeerd de leukste Godsdienst moppen voor je online staan. Een collectie moppen die jouw dag leuker maken en zorgen voor een dagelijks portie plezier en vermaak.

Godsdienst moppen om van te houden!

Moppen top.nl is jouw moppen website en heeft de beste moppen, grappen, raadsels voor je geselecteerd. En al die moppen elk netjes in de juiste categorie. De categorie Godsdienst moppen is een van de ruim 48 moppen categorieen.

En heb je jouw favoriete Godsdienst moppen gevonden? Vergeet ze niet te beoordelen & delen op jouw sociale media profielen.

Jouw Godsdienst moppen moppen site!

Moppen top.nl is jouw moppen website! Bij ons lees je gegarandeerd de beste Godsdienst moppen en veel andere soorten moppen.

Godsdienst moppen zoeken en vinden ...

Wij hebben inmiddels meer dan 1.500 moppen, grappen en raadsels. Zoek eenvoudig en snel naar jouw favoriete moppen met onze moppen zoekmachine.