Dat haar nieuwe echtgenoot gehandicapt

Een pasgetrouwde Engelse vrouw merkt pas tijdens de huwelijksnacht dat haar nieuwe echtgenoot gehandicapt is: …hij heeft maar één voet. Direct stuurt ze een bericht naar haar moeder: “My husband has got only one foot!” Binnen het uur ontvangt... 

Lees het volledige artikel »

Een man heeft vreselijke zweetvoeten

Een man heeft vreselijke zweetvoeten, maar kan dat behoorlijk verbergen met deodorant etc, zodat zijn vriendin nooit iets gemerkt heeft. Zij heeft echter een vreselijk stinkende adem en heeft dit ook altijd kunnen verbergen. Op een gegeven moment liggen... 

Lees het volledige artikel »
Pagina 1123


Huwelijk moppen die je dag leuker maken!

Wij zijn jouw moppen website en hebben een grote collectie Huwelijk moppen online staan. Met al deze moppen hebben wij gegarandeerd de leukste Huwelijk moppen voor je online staan. Een collectie moppen die jouw dag leuker maken en zorgen voor een dagelijks portie plezier en vermaak.

Huwelijk moppen om van te houden!

Moppen top.nl is jouw moppen website en heeft de beste moppen, grappen, raadsels voor je geselecteerd. En al die moppen elk netjes in de juiste categorie. De categorie Huwelijk moppen is een van de ruim 48 moppen categorieen.

En heb je jouw favoriete Huwelijk moppen gevonden? Vergeet ze niet te beoordelen & delen op jouw sociale media profielen.

Jouw Huwelijk moppen moppen site!

Moppen top.nl is jouw moppen website! Bij ons lees je gegarandeerd de beste Huwelijk moppen en veel andere soorten moppen.

Huwelijk moppen zoeken en vinden ...

Wij hebben inmiddels meer dan 1.500 moppen, grappen en raadsels. Zoek eenvoudig en snel naar jouw favoriete moppen met onze moppen zoekmachine.