Ik kom even zeggen dat...

Een jochie komt thuis uit school en zegt plompverloren: “Ik kom even zeggen dat ik ga trouwen.” Een jaar of zeven is hij, zijn moeder krijgt haast een hartstilstand. Maar in pedagogische boeken heeft ze gelezen, dat ze zoiets tactisch moet aanpakken.... 

Lees het volledige artikel »

Ik ben vandaag op school...

Een meisje komt thuis van school en zegt tegen haar moeder: “Mam, ik ben vandaag op school gestraft voor iets dat ik niet gedaan heb.” De moeder roept uit: “Maar dat is verschrikkelijk! Ik ga direct naar de leraar om hier over te praten…. trouwens... 

Lees het volledige artikel »
Pagina 1123


School moppen die je dag leuker maken!

Wij zijn jouw moppen website en hebben een grote collectie School moppen online staan. Met al deze moppen hebben wij gegarandeerd de leukste School moppen voor je online staan. Een collectie moppen die jouw dag leuker maken en zorgen voor een dagelijks portie plezier en vermaak.

School moppen om van te houden!

Moppen top.nl is jouw moppen website en heeft de beste moppen, grappen, raadsels voor je geselecteerd. En al die moppen elk netjes in de juiste categorie. De categorie School moppen is een van de ruim 48 moppen categorieen.

En heb je jouw favoriete School moppen gevonden? Vergeet ze niet te beoordelen & delen op jouw sociale media profielen.

Jouw School moppen moppen site!

Moppen top.nl is jouw moppen website! Bij ons lees je gegarandeerd de beste School moppen en veel andere soorten moppen.

School moppen zoeken en vinden ...

Wij hebben inmiddels meer dan 1.500 moppen, grappen en raadsels. Zoek eenvoudig en snel naar jouw favoriete moppen met onze moppen zoekmachine.