Eindelijk eens een nieuwe boerderij...

Een boer besloot om eindelijk eens een nieuwe boerderij te laten bouwen. Toen de architect kwam om te bouwen zei de boer: “Ik wil dat je die boom daar laat staan.” “Oké”, zei de architect “maar waarom?” “Nou, precies onder die boom heb... 

Lees het volledige artikel »

Kun je even helpen met...

Lig ik vannacht heerlijk te slapen, wordt er om 4 uur flink op de deur gebonkt en aangebeld. Ik schrik me rot en vlieg naar het raam om te kijken wie het is en ja hoor ladderzat staat daar iemand aan de deur te schreeuwen: “Hé, kom me effe helpen... 

Lees het volledige artikel »
Pagina 1123


Vakantie moppen die je dag leuker maken!

Wij zijn jouw moppen website en hebben een grote collectie Vakantie moppen online staan. Met al deze moppen hebben wij gegarandeerd de leukste Vakantie moppen voor je online staan. Een collectie moppen die jouw dag leuker maken en zorgen voor een dagelijks portie plezier en vermaak.

Vakantie moppen om van te houden!

Moppen top.nl is jouw moppen website en heeft de beste moppen, grappen, raadsels voor je geselecteerd. En al die moppen elk netjes in de juiste categorie. De categorie Vakantie moppen is een van de ruim 48 moppen categorieen.

En heb je jouw favoriete Vakantie moppen gevonden? Vergeet ze niet te beoordelen & delen op jouw sociale media profielen.

Jouw Vakantie moppen moppen site!

Moppen top.nl is jouw moppen website! Bij ons lees je gegarandeerd de beste Vakantie moppen en veel andere soorten moppen.

Vakantie moppen zoeken en vinden ...

Wij hebben inmiddels meer dan 1.500 moppen, grappen en raadsels. Zoek eenvoudig en snel naar jouw favoriete moppen met onze moppen zoekmachine.