Ik heb toch altijd zo...

Een pigmeetje komt bij de dokter en zegt: dokter als het regent, heb ik toch altijd zo een pijn tussen mijn beentjes… De dokter neemt haar vast en plaatst haar op de tafel om eens te zien… Na een grondigge studie zegt hij haar dat hij niets kan vinden,... 

Lees het volledige artikel »

Stomdronken een café uit en...

Komt een man ’s nachts stomdronken een café uit en wil de weg oversteken. deze glinstert echter een beetje aangezien het geregend heeft. De man denkt: he bah, nu moet ik nog naar de overkant zwemmen ook. De man neemt een aanloop, neemt een flinke... 

Lees het volledige artikel »
Pagina 112


Grappige raadsels die je dag leuker maken!

Wij zijn jouw moppen website en hebben een grote collectie Grappige raadsels online staan. Met al deze moppen hebben wij gegarandeerd de leukste Grappige raadsels voor je online staan. Een collectie moppen die jouw dag leuker maken en zorgen voor een dagelijks portie plezier en vermaak.

Grappige raadsels om van te houden!

Moppen top.nl is jouw moppen website en heeft de beste moppen, grappen, raadsels voor je geselecteerd. En al die moppen elk netjes in de juiste categorie. De categorie Grappige raadsels is een van de ruim 48 moppen categorieen.

En heb je jouw favoriete Grappige raadsels gevonden? Vergeet ze niet te beoordelen & delen op jouw sociale media profielen.

Jouw Grappige raadsels moppen site!

Moppen top.nl is jouw moppen website! Bij ons lees je gegarandeerd de beste Grappige raadsels en veel andere soorten moppen.

Grappige raadsels zoeken en vinden ...

Wij hebben inmiddels meer dan 1.500 moppen, grappen en raadsels. Zoek eenvoudig en snel naar jouw favoriete moppen met onze moppen zoekmachine.