Weten waar de kindjes vandaan...

Jantje van zes jaar komt thuis van school en zegt: “Mama, de juffrouw heeft gezegd dat degenen die weten waar de kindjes vandaan komen volgende week de hele week thuis mogen blijven. “Ja,” zegt de moeder, “dat weet ik niet zou gauw, dat moet... 

Lees het volledige artikel »

En daar past maar een...

Marie staat met haar moeder onder de douche. Zegt ze: “Wat heeft mama daar?” Mama: “Dat is het paradijsje! En daar past maar 1 sleutel in!” De volgende dag staat ze met haar vader onder de douche: “Wat heeft papa daar?” Papa: “Dat is de... 

Lees het volledige artikel »
Pagina 1123


Kroeg moppen die je dag leuker maken!

Wij zijn jouw moppen website en hebben een grote collectie Kroeg moppen online staan. Met al deze moppen hebben wij gegarandeerd de leukste Kroeg moppen voor je online staan. Een collectie moppen die jouw dag leuker maken en zorgen voor een dagelijks portie plezier en vermaak.

Kroeg moppen om van te houden!

Moppen top.nl is jouw moppen website en heeft de beste moppen, grappen, raadsels voor je geselecteerd. En al die moppen elk netjes in de juiste categorie. De categorie Kroeg moppen is een van de ruim 48 moppen categorieen.

En heb je jouw favoriete Kroeg moppen gevonden? Vergeet ze niet te beoordelen & delen op jouw sociale media profielen.

Jouw Kroeg moppen moppen site!

Moppen top.nl is jouw moppen website! Bij ons lees je gegarandeerd de beste Kroeg moppen en veel andere soorten moppen.

Kroeg moppen zoeken en vinden ...

Wij hebben inmiddels meer dan 1.500 moppen, grappen en raadsels. Zoek eenvoudig en snel naar jouw favoriete moppen met onze moppen zoekmachine.