Een boer kon niet meer...

Een boer kon niet meer plassen en ging naar de dokter. De dokter gaf hem een plasmiddel. Een week laten kon hij niet meer kakken. Deze keer gaf de dokter kakmiddellen. de week daarop wou hij dansen en ging weer naar de dokter. De dokter gaf hem een dansmiddel.... 

Lees het volledige artikel »

Weer thuis naar een tropische...

Een echtpaar komt op Schiphol aan na een vakantie in de tropen. Daar hebben ze een slang en een stinkdier gevangen die ze nu het land in willen smokkelen. Vlak voor de douane begint de vrouw zenuwachtig heen en weer te schuifelen. Ze zegt tegen haar... 

Lees het volledige artikel »

Een hondje dat mode heette

Er was eens een hondje en dat heette Mode. Mode woonde bij zijn baasje, Katrien. Op een dag toen Katrien in de douche zat liep Mode weg!!! Katrien hield zoveel van Mode en daarom deed ze meteen een handdoek rond haar middel en ging nog kletsnat op straat... 

Lees het volledige artikel »
Pagina 11


Blondjes moppen die je dag leuker maken!

Wij zijn jouw moppen website en hebben een grote collectie Blondjes moppen online staan. Met al deze moppen hebben wij gegarandeerd de leukste Blondjes moppen voor je online staan. Een collectie moppen die jouw dag leuker maken en zorgen voor een dagelijks portie plezier en vermaak.

Blondjes moppen om van te houden!

Moppen top.nl is jouw moppen website en heeft de beste moppen, grappen, raadsels voor je geselecteerd. En al die moppen elk netjes in de juiste categorie. De categorie Blondjes moppen is een van de ruim 48 moppen categorieen.

En heb je jouw favoriete Blondjes moppen gevonden? Vergeet ze niet te beoordelen & delen op jouw sociale media profielen.

Jouw Blondjes moppen moppen site!

Moppen top.nl is jouw moppen website! Bij ons lees je gegarandeerd de beste Blondjes moppen en veel andere soorten moppen.

Blondjes moppen zoeken en vinden ...

Wij hebben inmiddels meer dan 1.500 moppen, grappen en raadsels. Zoek eenvoudig en snel naar jouw favoriete moppen met onze moppen zoekmachine.