Wat wil je hebben voor...

Oma vraagt aan haar kleindochtertje: “Wat wil je hebben voor je verjaardag?” Waarop het kind zegt: “De pil.” Oma valt bijna flauw en vraagt: “Wat moet jij nou met de pil?” Zegt de kleine meid: “Ik heb nou drie poppen, da’s meer dan genoeg.”  

Lees het volledige artikel »

Ik had je om hamlapjes...

Anton Geesink en Willem Alexander zitten bij een vergadering van het Internationaal Olympisch Comité. Er moeten wat belangrijke stukken worden doorgenomen waarmee Anton de nodige moeite heeft omdat hij immers niet kan lezen, laat staan in het Engels.... 

Lees het volledige artikel »
Pagina 1123


Sport moppen die je dag leuker maken!

Wij zijn jouw moppen website en hebben een grote collectie Sport moppen online staan. Met al deze moppen hebben wij gegarandeerd de leukste Sport moppen voor je online staan. Een collectie moppen die jouw dag leuker maken en zorgen voor een dagelijks portie plezier en vermaak.

Sport moppen om van te houden!

Moppen top.nl is jouw moppen website en heeft de beste moppen, grappen, raadsels voor je geselecteerd. En al die moppen elk netjes in de juiste categorie. De categorie Sport moppen is een van de ruim 48 moppen categorieen.

En heb je jouw favoriete Sport moppen gevonden? Vergeet ze niet te beoordelen & delen op jouw sociale media profielen.

Jouw Sport moppen moppen site!

Moppen top.nl is jouw moppen website! Bij ons lees je gegarandeerd de beste Sport moppen en veel andere soorten moppen.

Sport moppen zoeken en vinden ...

Wij hebben inmiddels meer dan 1.500 moppen, grappen en raadsels. Zoek eenvoudig en snel naar jouw favoriete moppen met onze moppen zoekmachine.