Dokter, ik heb toch zo’n...

Er komt een man bij de dokter: “Dokter, ik heb toch zo’n pijn. Het begint in mijn tenen, trekt langs m’n liezen, zo naar mijn nek.” “Da’s niet zo mooi,” zegt de dokter, “ik zal u eens onderzoeken.” De dokter doet zijn onderzoek en zegt:... 

Lees het volledige artikel »

Een ouderwets stencilmachientje kopen

Een man koopt op de rommelmarkt zo’n ouderwets stencilmachientje. Eenmaal thuisgekomen denkt hij hiermee een ideaal apparaat op de kop getikt te hebben om de bankbiljetten productie iets te verhogen. Hij koopt dus een flinke hoeveelheid papier, rode... 

Lees het volledige artikel »
Pagina 1123


Sex spreuken die je dag leuker maken!

Wij zijn jouw moppen website en hebben een grote collectie Sex spreuken online staan. Met al deze moppen hebben wij gegarandeerd de leukste Sex spreuken voor je online staan. Een collectie moppen die jouw dag leuker maken en zorgen voor een dagelijks portie plezier en vermaak.

Sex spreuken om van te houden!

Moppen top.nl is jouw moppen website en heeft de beste moppen, grappen, raadsels voor je geselecteerd. En al die moppen elk netjes in de juiste categorie. De categorie Sex spreuken is een van de ruim 48 moppen categorieen.

En heb je jouw favoriete Sex spreuken gevonden? Vergeet ze niet te beoordelen & delen op jouw sociale media profielen.

Jouw Sex spreuken moppen site!

Moppen top.nl is jouw moppen website! Bij ons lees je gegarandeerd de beste Sex spreuken en veel andere soorten moppen.

Sex spreuken zoeken en vinden ...

Wij hebben inmiddels meer dan 1.500 moppen, grappen en raadsels. Zoek eenvoudig en snel naar jouw favoriete moppen met onze moppen zoekmachine.