Ze zouden zo graag een...

Twee medewerkers van een bedrijf zitten te zuchten en kreunen op het werk. Ze zouden zo graag een dagje verlof nemen, maar de baas heeft alle verlof opgeschort omdat er teveel werk is. Plots springt een van de twee op. “Ik weet een manier om enkele... 

Lees het volledige artikel »

Kristel is met haar moeder...

Kristel is met haar moeder in een groentewinkel. Als moeder heeft afgerekend, zegt de groenteman: “Pak maar een handje nootjes!” Kristel kijkt naar de nootjes, maar doet niets. Dan zegt de groenteman het nog een keer. Kristel doet nog steeds niets.... 

Lees het volledige artikel »
Pagina 1123


Kinder moppen die je dag leuker maken!

Wij zijn jouw moppen website en hebben een grote collectie Kinder moppen online staan. Met al deze moppen hebben wij gegarandeerd de leukste Kinder moppen voor je online staan. Een collectie moppen die jouw dag leuker maken en zorgen voor een dagelijks portie plezier en vermaak.

Kinder moppen om van te houden!

Moppen top.nl is jouw moppen website en heeft de beste moppen, grappen, raadsels voor je geselecteerd. En al die moppen elk netjes in de juiste categorie. De categorie Kinder moppen is een van de ruim 48 moppen categorieen.

En heb je jouw favoriete Kinder moppen gevonden? Vergeet ze niet te beoordelen & delen op jouw sociale media profielen.

Jouw Kinder moppen moppen site!

Moppen top.nl is jouw moppen website! Bij ons lees je gegarandeerd de beste Kinder moppen en veel andere soorten moppen.

Kinder moppen zoeken en vinden ...

Wij hebben inmiddels meer dan 1.500 moppen, grappen en raadsels. Zoek eenvoudig en snel naar jouw favoriete moppen met onze moppen zoekmachine.