Kan een meisje een kindje...

Op de lagere school is het op vrijdagmiddag, tussen half vier en vier uur, vrij vragen stellen. Jantje steekt zijn vinger op en vraagt: “Kan een meisje van 8 jaar een kindje krijgen?” “Dat is geen vraag,” zegt de juf, en geeft een ander kind... 

Lees het volledige artikel »

Klagen dat ze constant windjes...

Een oude vrouw was tegen haar dokter aan het klagen dat ze constant windjes moest laten. “Gelukkig stinken ze niet en kan niemand ze horen. En geloof het of niet, ik heb er net ook al een paar gelaten.” “Ik denk dat ik weet wat het probleem is”,... 

Lees het volledige artikel »

Een boer kon niet meer...

Een boer kon niet meer plassen en ging naar de dokter. De dokter gaf hem een plasmiddel. Een week laten kon hij niet meer kakken. Deze keer gaf de dokter kakmiddellen. de week daarop wou hij dansen en ging weer naar de dokter. De dokter gaf hem een dansmiddel.... 

Lees het volledige artikel »
Pagina 1123


Grappige raadsels die je dag leuker maken!

Wij zijn jouw moppen website en hebben een grote collectie Grappige raadsels online staan. Met al deze moppen hebben wij gegarandeerd de leukste Grappige raadsels voor je online staan. Een collectie moppen die jouw dag leuker maken en zorgen voor een dagelijks portie plezier en vermaak.

Grappige raadsels om van te houden!

Moppen top.nl is jouw moppen website en heeft de beste moppen, grappen, raadsels voor je geselecteerd. En al die moppen elk netjes in de juiste categorie. De categorie Grappige raadsels is een van de ruim 48 moppen categorieen.

En heb je jouw favoriete Grappige raadsels gevonden? Vergeet ze niet te beoordelen & delen op jouw sociale media profielen.

Jouw Grappige raadsels moppen site!

Moppen top.nl is jouw moppen website! Bij ons lees je gegarandeerd de beste Grappige raadsels en veel andere soorten moppen.

Grappige raadsels zoeken en vinden ...

Wij hebben inmiddels meer dan 1.500 moppen, grappen en raadsels. Zoek eenvoudig en snel naar jouw favoriete moppen met onze moppen zoekmachine.