Waarschijnlijk de geboorte van een...

Een moeder vertelt haar dochtertje dat ze volgende week waarschijnlijk de geboorte van een kalf zal meemaken. “Eerst komen de voorpoten, dan de kop, dan de schouders, vervolgens het lijf en tenslotte de achterpoten”, legt moeder alvast uit. Vraagt... 

Lees het volledige artikel »

Een aap ontsnapt uit de...

Een aap ontsnapt uit de zoo in Antwerpen en gaat op het Astridplein een café binnen… De baas schrikt maar vraagt na een tijd toch maar aan de aap die aan de bar is komen zitten, wat hij wil drinken. ‘Een pintje’ antwoordt deze. Stomverbaasd tapt... 

Lees het volledige artikel »

Jantje en oma lopen in...

Jantje en oma lopen in het bos. Ze komen een bordje tegen. Daarop staat: klootzak. Waarop Jantje aan zijn oma vraagt: “Wat betekent dat, oma?” Oma zegt: “Dat betekent dokter.” Dan komen ze nog een bordje tegen. Daarop staat: lul. “Wat betekent... 

Lees het volledige artikel »
Pagina 1123


Huwelijk moppen die je dag leuker maken!

Wij zijn jouw moppen website en hebben een grote collectie Huwelijk moppen online staan. Met al deze moppen hebben wij gegarandeerd de leukste Huwelijk moppen voor je online staan. Een collectie moppen die jouw dag leuker maken en zorgen voor een dagelijks portie plezier en vermaak.

Huwelijk moppen om van te houden!

Moppen top.nl is jouw moppen website en heeft de beste moppen, grappen, raadsels voor je geselecteerd. En al die moppen elk netjes in de juiste categorie. De categorie Huwelijk moppen is een van de ruim 48 moppen categorieen.

En heb je jouw favoriete Huwelijk moppen gevonden? Vergeet ze niet te beoordelen & delen op jouw sociale media profielen.

Jouw Huwelijk moppen moppen site!

Moppen top.nl is jouw moppen website! Bij ons lees je gegarandeerd de beste Huwelijk moppen en veel andere soorten moppen.

Huwelijk moppen zoeken en vinden ...

Wij hebben inmiddels meer dan 1.500 moppen, grappen en raadsels. Zoek eenvoudig en snel naar jouw favoriete moppen met onze moppen zoekmachine.