Bij de wc naast een...

Een man in een café gaat even naar de WC. Bij de pisbakken gaat hij naast een dronken kerel staan. De dronken man zegt: “Meneer, kunt u mij zeggen of ik iets in mijn linkerhand heb?” De man kijkt en zegt: “Nee.” “Heb ik dan iets in mijn rechterhand?”... 

Lees het volledige artikel »

Een man kijkt verheugd naar...

Een man die alleen in een herberg zit, kijkt verheugd op wanneer een tweede klant klant binnenkomt en zegt tot deze: “Drink een pintje op mijn kosten” Waarop de tweede klant zegt: “Nee, dank u, eens gedaan, nooit meer…” “Een kaartje leggen... 

Lees het volledige artikel »
Pagina 1123


Schuine moppen die je dag leuker maken!

Wij zijn jouw moppen website en hebben een grote collectie Schuine moppen online staan. Met al deze moppen hebben wij gegarandeerd de leukste Schuine moppen voor je online staan. Een collectie moppen die jouw dag leuker maken en zorgen voor een dagelijks portie plezier en vermaak.

Schuine moppen om van te houden!

Moppen top.nl is jouw moppen website en heeft de beste moppen, grappen, raadsels voor je geselecteerd. En al die moppen elk netjes in de juiste categorie. De categorie Schuine moppen is een van de ruim 48 moppen categorieen.

En heb je jouw favoriete Schuine moppen gevonden? Vergeet ze niet te beoordelen & delen op jouw sociale media profielen.

Jouw Schuine moppen moppen site!

Moppen top.nl is jouw moppen website! Bij ons lees je gegarandeerd de beste Schuine moppen en veel andere soorten moppen.

Schuine moppen zoeken en vinden ...

Wij hebben inmiddels meer dan 1.500 moppen, grappen en raadsels. Zoek eenvoudig en snel naar jouw favoriete moppen met onze moppen zoekmachine.