Haar man klaagt dat zij...

Komt een vrouw bij de dokter en zegt dat haar man klaagt dat zij ‘te groot’ geschapen is. De dokter laat de vrouw zich uitleden en vraagt haar om op de onderzoekstafel te gaan liggen met de benen in de stijgbeugels. De dokter gaat er op z’n gemak... 

Lees het volledige artikel »

Eindelijk eens een nieuwe boerderij...

Een boer besloot om eindelijk eens een nieuwe boerderij te laten bouwen. Toen de architect kwam om te bouwen zei de boer: “Ik wil dat je die boom daar laat staan.” “Oké”, zei de architect “maar waarom?” “Nou, precies onder die boom heb... 

Lees het volledige artikel »
Pagina 1123


Sex moppen die je dag leuker maken!

Wij zijn jouw moppen website en hebben een grote collectie Sex moppen online staan. Met al deze moppen hebben wij gegarandeerd de leukste Sex moppen voor je online staan. Een collectie moppen die jouw dag leuker maken en zorgen voor een dagelijks portie plezier en vermaak.

Sex moppen om van te houden!

Moppen top.nl is jouw moppen website en heeft de beste moppen, grappen, raadsels voor je geselecteerd. En al die moppen elk netjes in de juiste categorie. De categorie Sex moppen is een van de ruim 48 moppen categorieen.

En heb je jouw favoriete Sex moppen gevonden? Vergeet ze niet te beoordelen & delen op jouw sociale media profielen.

Jouw Sex moppen moppen site!

Moppen top.nl is jouw moppen website! Bij ons lees je gegarandeerd de beste Sex moppen en veel andere soorten moppen.

Sex moppen zoeken en vinden ...

Wij hebben inmiddels meer dan 1.500 moppen, grappen en raadsels. Zoek eenvoudig en snel naar jouw favoriete moppen met onze moppen zoekmachine.