Elk jaar meedoen aan de...

Een bassist werkt elk jaar hard mee aan de kerstvoorstelling van het kerkkoor. Dit jaar komt hij net te laat hijgend en wel binnenrennen. De dirigent vraagt: “Wil je je bas nog even stemmen?”. Zegt de bassist: “Hoezo? Doen we het dit jaar dan anders... 

Lees het volledige artikel »

Dat de papegaai vreselijk schold,...

Karel had voor kerst een papagaai gekregen, alleen het nadeel hiervan was dat de papegaai vreselijk schold, vloekte, tierde, en zich asociaal en onbeschoft gedroeg. Als de papegaai niet vloekte, was het op zijn minst wel een zeer grove opmerking. Karel... 

Lees het volledige artikel »
Pagina 1123


Blondjes moppen die je dag leuker maken!

Wij zijn jouw moppen website en hebben een grote collectie Blondjes moppen online staan. Met al deze moppen hebben wij gegarandeerd de leukste Blondjes moppen voor je online staan. Een collectie moppen die jouw dag leuker maken en zorgen voor een dagelijks portie plezier en vermaak.

Blondjes moppen om van te houden!

Moppen top.nl is jouw moppen website en heeft de beste moppen, grappen, raadsels voor je geselecteerd. En al die moppen elk netjes in de juiste categorie. De categorie Blondjes moppen is een van de ruim 48 moppen categorieen.

En heb je jouw favoriete Blondjes moppen gevonden? Vergeet ze niet te beoordelen & delen op jouw sociale media profielen.

Jouw Blondjes moppen moppen site!

Moppen top.nl is jouw moppen website! Bij ons lees je gegarandeerd de beste Blondjes moppen en veel andere soorten moppen.

Blondjes moppen zoeken en vinden ...

Wij hebben inmiddels meer dan 1.500 moppen, grappen en raadsels. Zoek eenvoudig en snel naar jouw favoriete moppen met onze moppen zoekmachine.