Genieten van de beroemde echo...

Een trompettist in de Zwitserse Alpen wil genieten van de beroemde echo in de bergen. Hij heeft een rustig een plekje uitgekozen tegenover een massieve rotswand van een hoge berg. Hij blaast op zijn trompet een f. De echo geeft echter een fis terug.... 

Lees het volledige artikel »

Gitaristen staan samen aan een...

Een metal gitarist en nen bluesgitarist hangen samen aan den toog. Die een bluesgitarist vertelt over hoe hij met slechts 3 akkoorden al heel zijn leven blues speelt. Metal gitarist: “Whoaaa, kunt ge mij die andere twee ook eens ne keer leren?”  

Lees het volledige artikel »

Steeds opnieuw een bioscoop kaartje...

Jantje komt voor de achtste keer bij de kassa van de bioscoop om een kaartje te kopen. De mevrouw achter de kassa zegt: “Maar jongentje, je hebt toch al een heleboel kaartjes gekocht.”  Jantje: “Ja maar er staat een man bij de ingang en die scheurt... 

Lees het volledige artikel »
Pagina 1123


School moppen die je dag leuker maken!

Wij zijn jouw moppen website en hebben een grote collectie School moppen online staan. Met al deze moppen hebben wij gegarandeerd de leukste School moppen voor je online staan. Een collectie moppen die jouw dag leuker maken en zorgen voor een dagelijks portie plezier en vermaak.

School moppen om van te houden!

Moppen top.nl is jouw moppen website en heeft de beste moppen, grappen, raadsels voor je geselecteerd. En al die moppen elk netjes in de juiste categorie. De categorie School moppen is een van de ruim 48 moppen categorieen.

En heb je jouw favoriete School moppen gevonden? Vergeet ze niet te beoordelen & delen op jouw sociale media profielen.

Jouw School moppen moppen site!

Moppen top.nl is jouw moppen website! Bij ons lees je gegarandeerd de beste School moppen en veel andere soorten moppen.

School moppen zoeken en vinden ...

Wij hebben inmiddels meer dan 1.500 moppen, grappen en raadsels. Zoek eenvoudig en snel naar jouw favoriete moppen met onze moppen zoekmachine.