Opoe loopt in een super...

Opoe loopt in een super minirok en op paalschoenen door de Kalverstraat tot er een agent op haar afkomt en wat wil zeggen. Ze is hem echter al voor en zegt: “jongeman we leven in 2000 en dan mag je er net zo hip bijlopen als je wil, ook al ben je vijfentachtig... 

Lees het volledige artikel »

Een jongen van een jaar...

Op een goede dag komt er een jongen van een jaar of tien een apotheek binnen en wacht geduldig zijn beurt af, maar er komt een non binnen, die laat hij voorgaan. Na een tijdje vraagt de apotheker: “En jongen, waarmee kan ik je van dienst zijn?” De... 

Lees het volledige artikel »
Pagina 1123


Hollanders moppen die je dag leuker maken!

Wij zijn jouw moppen website en hebben een grote collectie Hollanders moppen online staan. Met al deze moppen hebben wij gegarandeerd de leukste Hollanders moppen voor je online staan. Een collectie moppen die jouw dag leuker maken en zorgen voor een dagelijks portie plezier en vermaak.

Hollanders moppen om van te houden!

Moppen top.nl is jouw moppen website en heeft de beste moppen, grappen, raadsels voor je geselecteerd. En al die moppen elk netjes in de juiste categorie. De categorie Hollanders moppen is een van de ruim 48 moppen categorieen.

En heb je jouw favoriete Hollanders moppen gevonden? Vergeet ze niet te beoordelen & delen op jouw sociale media profielen.

Jouw Hollanders moppen moppen site!

Moppen top.nl is jouw moppen website! Bij ons lees je gegarandeerd de beste Hollanders moppen en veel andere soorten moppen.

Hollanders moppen zoeken en vinden ...

Wij hebben inmiddels meer dan 1.500 moppen, grappen en raadsels. Zoek eenvoudig en snel naar jouw favoriete moppen met onze moppen zoekmachine.