Twee mannen die flink wilden...

Er waren eens twee mannen die flink wilden gaan drinken. Het enige probleem was: ze hadden maar twee gulden. Toen zei de ene: “Ik heb een plan”. Dus gingen ze een worst kopen. Daarna gingen ze naar het café en als de kastelein dan vroeg of ze eindelijk... 

Lees het volledige artikel »

Heilssoldaten met hun instrumenten over...

Een groepje heilssoldaten loopt met hun instrumenten over de Wallen. Gooit zo’n meisje 25 gulden naar beneden. Waarop dat meisje van het Leger des Heils zegt: “O, hoe kunnen we u danken? Kunnen we wat voor u spelen?” Waarop dat mokkel zegt: “Als... 

Lees het volledige artikel »

Bij de kassier voor duizend...

Er komt een man de bank binnen. Hij loopt naar de kassier en zegt: “Geef mij eens duizend gulden, klootzak!” De kassier zegt: “Wat!?” “Je bent toch niet doof?” zegt de man, “ik zeg: geef mij eens duizend gulden, klootzak.” De kassier... 

Lees het volledige artikel »
Pagina 1123


Schuine moppen die je dag leuker maken!

Wij zijn jouw moppen website en hebben een grote collectie Schuine moppen online staan. Met al deze moppen hebben wij gegarandeerd de leukste Schuine moppen voor je online staan. Een collectie moppen die jouw dag leuker maken en zorgen voor een dagelijks portie plezier en vermaak.

Schuine moppen om van te houden!

Moppen top.nl is jouw moppen website en heeft de beste moppen, grappen, raadsels voor je geselecteerd. En al die moppen elk netjes in de juiste categorie. De categorie Schuine moppen is een van de ruim 48 moppen categorieen.

En heb je jouw favoriete Schuine moppen gevonden? Vergeet ze niet te beoordelen & delen op jouw sociale media profielen.

Jouw Schuine moppen moppen site!

Moppen top.nl is jouw moppen website! Bij ons lees je gegarandeerd de beste Schuine moppen en veel andere soorten moppen.

Schuine moppen zoeken en vinden ...

Wij hebben inmiddels meer dan 1.500 moppen, grappen en raadsels. Zoek eenvoudig en snel naar jouw favoriete moppen met onze moppen zoekmachine.