Haar Godsvruchtige verloofde aan vader...

Nadat de dochter haar Godsvruchtige verloofde aan haar vader heeft voorgesteld, vraagt vader of hij misschien even twee minuutjes met zijn toekomstige schoonzoon alleen mag zijn. “Wat voor soort werk doe je?” vraagt de vader. “Ik heb geen baan,... 

Lees het volledige artikel »
Pagina 1123


nooit grappig moppen die je dag leuker maken!

Wij zijn jouw moppen website en hebben een grote collectie nooit grappig moppen online staan. Met al deze moppen hebben wij gegarandeerd de leukste nooit grappig moppen voor je online staan. Een collectie moppen die jouw dag leuker maken en zorgen voor een dagelijks portie plezier en vermaak.

nooit grappig moppen om van te houden!

Moppen top.nl is jouw moppen website en heeft de beste moppen, grappen, raadsels voor je geselecteerd. En al die moppen elk netjes in de juiste categorie. De categorie nooit grappig moppen is een van de ruim 48 moppen categorieen.

En heb je jouw favoriete nooit grappig moppen gevonden? Vergeet ze niet te beoordelen & delen op jouw sociale media profielen.

Jouw nooit grappig moppen moppen site!

Moppen top.nl is jouw moppen website! Bij ons lees je gegarandeerd de beste nooit grappig moppen en veel andere soorten moppen.

nooit grappig moppen zoeken en vinden ...

Wij hebben inmiddels meer dan 1.500 moppen, grappen en raadsels. Zoek eenvoudig en snel naar jouw favoriete moppen met onze moppen zoekmachine.