Een drukke vliegtuig vlucht is...

Een drukke Ryan Air vlucht is geannuleerd. Toch is er één assertieve hostess, echt niet op haar mondje gevallen, aan het werk met het overboeken van een lange wachtende rij passagiers. Plotseling duwt en wringt een boze passagier zich zijn weg naar... 

Lees het volledige artikel »
Pagina 11


Vervoer moppen die je dag leuker maken!

Wij zijn jouw moppen website en hebben een grote collectie Vervoer moppen online staan. Met al deze moppen hebben wij gegarandeerd de leukste Vervoer moppen voor je online staan. Een collectie moppen die jouw dag leuker maken en zorgen voor een dagelijks portie plezier en vermaak.

Vervoer moppen om van te houden!

Moppen top.nl is jouw moppen website en heeft de beste moppen, grappen, raadsels voor je geselecteerd. En al die moppen elk netjes in de juiste categorie. De categorie Vervoer moppen is een van de ruim 48 moppen categorieen.

En heb je jouw favoriete Vervoer moppen gevonden? Vergeet ze niet te beoordelen & delen op jouw sociale media profielen.

Jouw Vervoer moppen moppen site!

Moppen top.nl is jouw moppen website! Bij ons lees je gegarandeerd de beste Vervoer moppen en veel andere soorten moppen.

Vervoer moppen zoeken en vinden ...

Wij hebben inmiddels meer dan 1.500 moppen, grappen en raadsels. Zoek eenvoudig en snel naar jouw favoriete moppen met onze moppen zoekmachine.