Kristel is met haar moeder...

Kristel is met haar moeder in een groentewinkel. Als moeder heeft afgerekend, zegt de groenteman: “Pak maar een handje nootjes!” Kristel kijkt naar de nootjes, maar doet niets. Dan zegt de groenteman het nog een keer. Kristel doet nog steeds niets.... 

Lees het volledige artikel »

Jantje logeert in de vakantie...

Jantje logeert in de vakantie bij oma, die hem opeens in de hoek van de kamer ziet staan. Oma vraagt hem waarom hij dat nu doet. Jantje legt uit: “Volgende week is de vakantie voorbij en moet ik weer naar school, dus ben ik vast aan het oefenen.”  

Lees het volledige artikel »

Komt een man met een...

Komt een man met een krokodil bij de slager. Alle klanten springen op de toonbank en de slager kermt dat de man weg moet met zijn beest: “Gaat u aub weg, want u jaagt al mijn klanten weg!” “Maar hij doet niets, echt niet!” “Gaat aub weg, niemand... 

Lees het volledige artikel »
Pagina 1123


Sex moppen die je dag leuker maken!

Wij zijn jouw moppen website en hebben een grote collectie Sex moppen online staan. Met al deze moppen hebben wij gegarandeerd de leukste Sex moppen voor je online staan. Een collectie moppen die jouw dag leuker maken en zorgen voor een dagelijks portie plezier en vermaak.

Sex moppen om van te houden!

Moppen top.nl is jouw moppen website en heeft de beste moppen, grappen, raadsels voor je geselecteerd. En al die moppen elk netjes in de juiste categorie. De categorie Sex moppen is een van de ruim 48 moppen categorieen.

En heb je jouw favoriete Sex moppen gevonden? Vergeet ze niet te beoordelen & delen op jouw sociale media profielen.

Jouw Sex moppen moppen site!

Moppen top.nl is jouw moppen website! Bij ons lees je gegarandeerd de beste Sex moppen en veel andere soorten moppen.

Sex moppen zoeken en vinden ...

Wij hebben inmiddels meer dan 1.500 moppen, grappen en raadsels. Zoek eenvoudig en snel naar jouw favoriete moppen met onze moppen zoekmachine.