Al een tijdje bij Ajax...

De nieuwe Servische spits zit al een tijdje bij Ajax op de bank. Hij heeft nog geen enkele wedstrijd gespeeld, en is dan ook door het dolle heen als hij eindelijk een keer in mag vallen. Dat gebeurt op het moment dat Ajax in eigen huis met 0-3 achter... 

Lees het volledige artikel »

Heerlijk rijden op een mooie...

Een man heeft net een nieuwe Mercedes gekocht en gaat op een mooie zomer avond even lekker een stuk rijden. Het dak eraf, de wind glijdt door zijn haar en hij besluit eens te kijken hoe hard zijn wagen nou eigenlijk kan. Net als de kilometerteller een... 

Lees het volledige artikel »

Belgische jagers met een vliegtuigje...

Twee Belgische jagers vlogen met een gecharterd vliegtuigje naar het hoge noorden voor de jacht op elanden. Ze hadden succes en schoten 6 zes grote elanden. De piloot kwam terug, zoals afgesproken, om ze op te halen. Ze laadden hun bagage in het vliegtuig,... 

Lees het volledige artikel »
Pagina 11


Sinterklaas moppen die je dag leuker maken!

Wij zijn jouw moppen website en hebben een grote collectie Sinterklaas moppen online staan. Met al deze moppen hebben wij gegarandeerd de leukste Sinterklaas moppen voor je online staan. Een collectie moppen die jouw dag leuker maken en zorgen voor een dagelijks portie plezier en vermaak.

Sinterklaas moppen om van te houden!

Moppen top.nl is jouw moppen website en heeft de beste moppen, grappen, raadsels voor je geselecteerd. En al die moppen elk netjes in de juiste categorie. De categorie Sinterklaas moppen is een van de ruim 48 moppen categorieen.

En heb je jouw favoriete Sinterklaas moppen gevonden? Vergeet ze niet te beoordelen & delen op jouw sociale media profielen.

Jouw Sinterklaas moppen moppen site!

Moppen top.nl is jouw moppen website! Bij ons lees je gegarandeerd de beste Sinterklaas moppen en veel andere soorten moppen.

Sinterklaas moppen zoeken en vinden ...

Wij hebben inmiddels meer dan 1.500 moppen, grappen en raadsels. Zoek eenvoudig en snel naar jouw favoriete moppen met onze moppen zoekmachine.