Voor een regionaal dagblad wil...

Een vrouwelijke journalist van een regionaal dagblad wil een boer interviewen over de hoofdoorzaak van de gekke koeienziekte. ‘Goedemiddag meneer, we zijn hier om informatie te verzamelen over de oorzaak van gekke koeien ziekte. Heeft u enig idee wat... 

Lees het volledige artikel »

Op een feestje bij een...

Een drummer speelt met z’n partyband op een feestje bij een manege. Hij raakt aan de praat met een oude paardenboer die bij het plaatselijke kerkkoor zingt. De drummer vertelt dat hij ook wel eens zingt bij solfège op het conservatorium. Paardenboer... 

Lees het volledige artikel »
Pagina 1123


Eten en drinken moppen die je dag leuker maken!

Wij zijn jouw moppen website en hebben een grote collectie Eten en drinken moppen online staan. Met al deze moppen hebben wij gegarandeerd de leukste Eten en drinken moppen voor je online staan. Een collectie moppen die jouw dag leuker maken en zorgen voor een dagelijks portie plezier en vermaak.

Eten en drinken moppen om van te houden!

Moppen top.nl is jouw moppen website en heeft de beste moppen, grappen, raadsels voor je geselecteerd. En al die moppen elk netjes in de juiste categorie. De categorie Eten en drinken moppen is een van de ruim 48 moppen categorieen.

En heb je jouw favoriete Eten en drinken moppen gevonden? Vergeet ze niet te beoordelen & delen op jouw sociale media profielen.

Jouw Eten en drinken moppen moppen site!

Moppen top.nl is jouw moppen website! Bij ons lees je gegarandeerd de beste Eten en drinken moppen en veel andere soorten moppen.

Eten en drinken moppen zoeken en vinden ...

Wij hebben inmiddels meer dan 1.500 moppen, grappen en raadsels. Zoek eenvoudig en snel naar jouw favoriete moppen met onze moppen zoekmachine.