Gitaristen staan samen aan een...

Een metal gitarist en nen bluesgitarist hangen samen aan den toog. Die een bluesgitarist vertelt over hoe hij met slechts 3 akkoorden al heel zijn leven blues speelt. Metal gitarist: “Whoaaa, kunt ge mij die andere twee ook eens ne keer leren?”  

Lees het volledige artikel »
Pagina 11


Muziek moppen die je dag leuker maken!

Wij zijn jouw moppen website en hebben een grote collectie Muziek moppen online staan. Met al deze moppen hebben wij gegarandeerd de leukste Muziek moppen voor je online staan. Een collectie moppen die jouw dag leuker maken en zorgen voor een dagelijks portie plezier en vermaak.

Muziek moppen om van te houden!

Moppen top.nl is jouw moppen website en heeft de beste moppen, grappen, raadsels voor je geselecteerd. En al die moppen elk netjes in de juiste categorie. De categorie Muziek moppen is een van de ruim 48 moppen categorieen.

En heb je jouw favoriete Muziek moppen gevonden? Vergeet ze niet te beoordelen & delen op jouw sociale media profielen.

Jouw Muziek moppen moppen site!

Moppen top.nl is jouw moppen website! Bij ons lees je gegarandeerd de beste Muziek moppen en veel andere soorten moppen.

Muziek moppen zoeken en vinden ...

Wij hebben inmiddels meer dan 1.500 moppen, grappen en raadsels. Zoek eenvoudig en snel naar jouw favoriete moppen met onze moppen zoekmachine.