Mijn zoontje heeft mijn scheermesje...

Een man belt in paniek naar zijn huisarts: “Dokter, mijn zoontje heeft mijn scheermesje opgegeten!” De dokter vraagt: “Heeft u er al wat aan gedaan?”  Antwoordt de man: “Ik heb me verder geschoren met een elektrisch scheerapparaat….”  

Lees het volledige artikel »

Elke ochtend een propje in...

Komt een vrouw bij de dokter. Zegt ze: “Dokter, iedere ochtend als ik wakker word dan zit er een propje in m’n slipje. Weet u misschien wat er aan de hand is?” De dokter kijkt de vrouw even raar aan en zegt dan: “Nou, deze aandoening is nieuw... 

Lees het volledige artikel »
Pagina 1123


Dokter moppen die je dag leuker maken!

Wij zijn jouw moppen website en hebben een grote collectie Dokter moppen online staan. Met al deze moppen hebben wij gegarandeerd de leukste Dokter moppen voor je online staan. Een collectie moppen die jouw dag leuker maken en zorgen voor een dagelijks portie plezier en vermaak.

Dokter moppen om van te houden!

Moppen top.nl is jouw moppen website en heeft de beste moppen, grappen, raadsels voor je geselecteerd. En al die moppen elk netjes in de juiste categorie. De categorie Dokter moppen is een van de ruim 48 moppen categorieen.

En heb je jouw favoriete Dokter moppen gevonden? Vergeet ze niet te beoordelen & delen op jouw sociale media profielen.

Jouw Dokter moppen moppen site!

Moppen top.nl is jouw moppen website! Bij ons lees je gegarandeerd de beste Dokter moppen en veel andere soorten moppen.

Dokter moppen zoeken en vinden ...

Wij hebben inmiddels meer dan 1.500 moppen, grappen en raadsels. Zoek eenvoudig en snel naar jouw favoriete moppen met onze moppen zoekmachine.