Een jongen van een jaar...

Op een goede dag komt er een jongen van een jaar of tien een apotheek binnen en wacht geduldig zijn beurt af, maar er komt een non binnen, die laat hij voorgaan. Na een tijdje vraagt de apotheker: “En jongen, waarmee kan ik je van dienst zijn?” De... 

Lees het volledige artikel »

Een grote fles hoestdrank kopen

Komt een man bij de apotheek en vraagt om een grote fles hoestdrank want zijn hele gezin loopt te hoesten en is verkouden. Onderweg naar huis denkt hij, ik neem maar vast een grote slok, dan ben ik er het eerst vanaf. Maar het spul blijkt niet te zuipen,... 

Lees het volledige artikel »




Pagina 11


Sinterklaas moppen die je dag leuker maken!

Wij zijn jouw moppen website en hebben een grote collectie Sinterklaas moppen online staan. Met al deze moppen hebben wij gegarandeerd de leukste Sinterklaas moppen voor je online staan. Een collectie moppen die jouw dag leuker maken en zorgen voor een dagelijks portie plezier en vermaak.

Sinterklaas moppen om van te houden!

Moppen top.nl is jouw moppen website en heeft de beste moppen, grappen, raadsels voor je geselecteerd. En al die moppen elk netjes in de juiste categorie. De categorie Sinterklaas moppen is een van de ruim 48 moppen categorieen.

En heb je jouw favoriete Sinterklaas moppen gevonden? Vergeet ze niet te beoordelen & delen op jouw sociale media profielen.

Jouw Sinterklaas moppen moppen site!

Moppen top.nl is jouw moppen website! Bij ons lees je gegarandeerd de beste Sinterklaas moppen en veel andere soorten moppen.

Sinterklaas moppen zoeken en vinden ...

Wij hebben inmiddels meer dan 1.500 moppen, grappen en raadsels. Zoek eenvoudig en snel naar jouw favoriete moppen met onze moppen zoekmachine.