Personeel van Volkswagen akkoord

Het personeel van Volkswagen is eindelijk akkoord gegaan met het voorstel van de directie. Wie vrijwillig de firma verliet, kreeg een Polo. Schone geste toch het als afscheid. Ze hebben pas daarna gelezen dat ze mogen kiezen tussen ene met lange mouwen... 

Lees het volledige artikel »
Pagina 11


Beroep moppen die je dag leuker maken!

Wij zijn jouw moppen website en hebben een grote collectie Beroep moppen online staan. Met al deze moppen hebben wij gegarandeerd de leukste Beroep moppen voor je online staan. Een collectie moppen die jouw dag leuker maken en zorgen voor een dagelijks portie plezier en vermaak.

Beroep moppen om van te houden!

Moppen top.nl is jouw moppen website en heeft de beste moppen, grappen, raadsels voor je geselecteerd. En al die moppen elk netjes in de juiste categorie. De categorie Beroep moppen is een van de ruim 48 moppen categorieen.

En heb je jouw favoriete Beroep moppen gevonden? Vergeet ze niet te beoordelen & delen op jouw sociale media profielen.

Jouw Beroep moppen moppen site!

Moppen top.nl is jouw moppen website! Bij ons lees je gegarandeerd de beste Beroep moppen en veel andere soorten moppen.

Beroep moppen zoeken en vinden ...

Wij hebben inmiddels meer dan 1.500 moppen, grappen en raadsels. Zoek eenvoudig en snel naar jouw favoriete moppen met onze moppen zoekmachine.