Zojuist met een rugtas uit...

28 keer gelezen Onderdeel Vervoer moppen Moppen toevoegen

Een dokter, een advocaat, een kleine jongen en een priester zitten op een zondagochtend in een klein vliegtuigje voor een mooie rondvlucht boven Nederland. Plotseling krijgt het vliegtuigje motor problemen. Ondanks de inspanningen van de piloot, stopt de motor ermee en stort het vliegtuigje naar beneden. De piloot geeft zijn pogingen om het vliegtuigje te redden op. Hij pakt een parachute en schreeuwt naar de passagiers: “Ik geef het op! Pak een parachute en spring uit het vliegtuig”. Vervolgens opent hij de deur en springt uit het vliegtuig. Helaas blijken er nog maar drie parachutes in het vliegtuigje aanwezig te zijn.

Snel pakt de dokter er één en zegt: “Ik ben een dokter, ik red levens, dus ik moet blijven leven,” en springt naar buiten. De advocaat volgt zijn voorbeeld en zegt: “Ik ben een advocaat en advocaten zijn de slimste mensen ter wereld. Ik verdien het om te leven.”

Hij pakt ook een parachute en springt naar buiten. De priester kijkt naar de kleine jongen en zeg: “Mijn zoon, ik heb een lang en gelukkig leven geleefd. Jij bent nog jong en hebt een heel leven voor je. Pak de laatste parachute en leef in vrede.”

De kleine jongen geeft de parachute echter terug aan de priester en zegt: “Geen zorgen Vader. De ‘slimste man ter wereld’ is zojuist met mijn rugzak naar buiten gesprongen.”


Stem op jouw favoriete moppen

0/100 ratingsVervoer moppen plezier!

Vervoer moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Zojuist met een rugtas uit een vliegtuig gesprongen is een van deze Vervoer moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Vervoer moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Vervoer moppen die je moet delen!

Vervoer moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Zojuist met een rugtas uit een vliegtuig gesprongen ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Vervoer moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Vervoer moppen!

Beoordeel Zojuist met een rugtas uit een vliegtuig gesprongen of een van de vele andere Vervoer moppen en laat andere moppentappers weten welke Vervoer moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Vervoer moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Vervoer moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Vervoer moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Vervoer moppen l Zojuist met een rugtas uit een vliegtuig gesprongen