Verongelukte trein op spoor zonder...

16 keer gelezen Onderdeel Vervoer moppen Moppen toevoegen

Er is een trein verongelukt, aan een kaarsrecht stuk spoor zonder obstakels! Héél de trein ligt op een grote hoop midden in een weiland naast het spoor… Beetje vreemd dus! De machinist wordt direct op het matje geroepen op kantoor bij de directeur van de spoorwegen.

“En nou moet jij mij eens uitleggen hoe je op zo’n recht stuk spoor héél die trein uit de rails hebt gekregen!!” brult deze tegen de bibberende machinist als ie voor zijn bureau staat. “Eh nou dat kan ik wel uitleggen..” stamelt deze, “Patty Brard stond namelijk op het spoor…” “Patty Brard??” schreeuwt de directeur, “Daar rij je dan toch gewoon overheen!!”

“Eh ja.. ” zegt de machinist, “dat probeerde ik ook, maar ik kreeg haar midden in dat weiland pas te pakken..”


Stem op jouw favoriete moppen

0/100 ratingsVervoer moppen plezier!

Vervoer moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Verongelukte trein op spoor zonder obstakels is een van deze Vervoer moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Vervoer moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Vervoer moppen die je moet delen!

Vervoer moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Verongelukte trein op spoor zonder obstakels ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Vervoer moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Vervoer moppen!

Beoordeel Verongelukte trein op spoor zonder obstakels of een van de vele andere Vervoer moppen en laat andere moppentappers weten welke Vervoer moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Vervoer moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Vervoer moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Vervoer moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Vervoer moppen l Verongelukte trein op spoor zonder obstakels