Heerlijk rijden op een mooie...

43 keer gelezen Onderdeel Vervoer moppen Moppen toevoegen

Een man heeft net een nieuwe Mercedes gekocht en gaat op een mooie zomer avond even lekker een stuk rijden. Het dak eraf, de wind glijdt door zijn haar en hij besluit eens te kijken hoe hard zijn wagen nou eigenlijk kan. Net als de kilometerteller een respectabele 180 km/u aangeeft, ziet hij in zijn spiegel 2 blauwe zwaailichten. “Met geen mogelijkheid dat ze een Mercedes kunnen bijhouden,” denkt hij nog en trapt de bolide nog harder op zijn staart. Pijlsnel vliegt hij over de weg: 190, 200, 230 zelfs, maar… de politie zit nog steeds vlak achter hem.

“Waar ben ik godsnaam mee bezig?” denkt hij en hij gaat naar de kant van de weg. De agent loopt naar hem toe, pakt zijn rijbewijs zonder ook maar iets te zeggen, bekijkt zijn rijbewijs en auto aandachtig. Ineens zegt hij:

“Ik heb een lange zware dag achter de rug en jij bent echt de laatste die ik aan de kant zet vandaag. Ik heb geen zin in nog méér papierwerk dus als je me een zééééér goed excuus kan geven, ééntje die ik ook nog nooit eerder heb gehoord waarom je zo scheurde over de weg, dan laat ik je gaan!”

De man denkt even na en zegt: “Afgelopen week is mijn vrouw ervandoor gegaan met een politieagent,” zegt de man, “en ik was bang dat je haar terug wilde geven!” Waarop de agent zegt: “Een prettige avond nog…”


Stem op jouw favoriete moppen

10/102 ratings
Bedankt, je hebt deze mop beoordeeld als Super goedVervoer moppen plezier!

Vervoer moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Heerlijk rijden op een mooie zomer avond is een van deze Vervoer moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Vervoer moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Vervoer moppen die je moet delen!

Vervoer moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Heerlijk rijden op een mooie zomer avond ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Vervoer moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Vervoer moppen!

Beoordeel Heerlijk rijden op een mooie zomer avond of een van de vele andere Vervoer moppen en laat andere moppentappers weten welke Vervoer moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Vervoer moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Vervoer moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Vervoer moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Vervoer moppen l Heerlijk rijden op een mooie zomer avond