Een vliegtuigvlucht zonder verdere incidenten

18 keer gelezen Onderdeel Vervoer moppen Moppen toevoegen

Op de luchthaven John F. Kennedy van New York stijgt een vliegtuig op, op weg naar Schiphol. De piloot neemt de microfoon en zegt: “Ik verwelkom iedereen aan boord voor de vlucht naar Amsterdam. De weersvoorspelling is uitstekend en de vlucht zal verlopen zonder incidenten. Ik raad de passagiers aan om na de film even de ogen te sluiten om….”

Plots wordt de verbinding enkele seconden verbroken en dan horen de passagiers een verschrikkelijke gil en de piloot die roept: “Oei oei oei!!! OH MIJN GOD!!! ” Daarna is alles muisstil. De passagiers kijken elkaar angstig aan. De stewardessen lopen snel heen en weer, maar nochtans blijft het vliegtuig op dezelfde hoogte. Plots horen ze gekraak in de microfoon en horen de passagiers de piloot zeggen : “Dames en Heren, mijn oprechte verontschuldigingen. Maar een stewardess heeft een kop koffie op mijn schoot laten vallen en u zou de voorkant van mijn broek eens moeten zien! ”

“Dat is nog niks!”, schreeuwt een passagier. “U zou mijn broek van achteren eens moeten zien!!!”


Stem op jouw favoriete moppen

0/100 ratingsVervoer moppen plezier!

Vervoer moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Een vliegtuigvlucht zonder verdere incidenten is een van deze Vervoer moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Vervoer moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Vervoer moppen die je moet delen!

Vervoer moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Een vliegtuigvlucht zonder verdere incidenten ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Vervoer moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Vervoer moppen!

Beoordeel Een vliegtuigvlucht zonder verdere incidenten of een van de vele andere Vervoer moppen en laat andere moppentappers weten welke Vervoer moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Vervoer moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Vervoer moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Vervoer moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Vervoer moppen l Een vliegtuigvlucht zonder verdere incidenten