Een helikopterpiloot moet examen doen

16 keer gelezen Onderdeel Vervoer moppen Moppen toevoegen

Een helikopterpiloot moet examen doen. De examinator zegt: “We stijgen op en ik stel jouw drie vragen, als je ze alle drie goed hebt ben je geslaagd.” De helikopter stijgt op. De examinator wijst naar een meter en vraagt aan de piloot: “Wat is dit voor meter?”.

De piloot antwoord: “de benzinemeter”. De examinator wijst naar een andere meter en vraagt: “Correct, Wat is dit voor meter? De piloot antwoord: “de hoogtemeter”. “Correct!”, zegt de Examinator, “En nu de laatste vraag: Wat is dat ding boven ons wat ronddraait?” De piloot antwoordt: “Dat is de airco”. De examinator schud met hoofd en zegt: “Jammer maar dat is niet goed”.

De piloot zegt:”Oh nee!? Moet u eens zien hoe benauwd u het krijgt als ik dat ding uitzet.”


Stem op jouw favoriete moppen

0/100 ratingsVervoer moppen plezier!

Vervoer moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Een helikopterpiloot moet examen doen is een van deze Vervoer moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Vervoer moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Vervoer moppen die je moet delen!

Vervoer moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Een helikopterpiloot moet examen doen ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Vervoer moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Vervoer moppen!

Beoordeel Een helikopterpiloot moet examen doen of een van de vele andere Vervoer moppen en laat andere moppentappers weten welke Vervoer moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Vervoer moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Vervoer moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Vervoer moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Vervoer moppen l Een helikopterpiloot moet examen doen