Een drukke vliegtuig vlucht is...

28 keer gelezen Onderdeel Vervoer moppen Moppen toevoegen

Een drukke Ryan Air vlucht is geannuleerd. Toch is er één assertieve hostess, echt niet op haar mondje gevallen, aan het werk met het overboeken van een lange wachtende rij passagiers. Plotseling duwt en wringt een boze passagier zich zijn weg naar haar desk. Boos kletst hij zijn ticket op de desk en zegt: “Ik MOET op deze vlucht zitten en het MOET eerste klasse zijn!!!”  De hostess antwoordt: “Sorry mijnheer, ik zal u met veel plezier helpen, maar eerst moet ik de mensen die voor u waren verder helpen, dus, als u achteraan wil aanschuiven dan zal ik u straks met veel plezier helpen.”

De passagier is niet onder de indruk. Hij vraagt vervolgens zéér luid, zodat de anderen in de rij achter hem hem konden horen: “HEBT U ER ENIG IDEE VAN WIE IK BEN!!!” Zonder aarzelen nam de hostess glimlachend haar intercom microfoon: “Mag ik even uw aandacht alstublieft”, weergalmt haar stem door de volledige vertrekhal, “we hebben hier een passagier aan Gate 14 DIE NIET WEET WIE HIJ IS. ALS IEMAND HEM KAN HELPEN OM ZIJN IDENTITEIT TERUG TE VINDEN, GELIEVE NAAR GATE 14 TE KOMEN!”

Terwijl de mensen in de rij achter hem hysterisch beginnen te lachen, loopt de man hoogrood op, staart naar de hostess en roept luidkeels: “FUCK YOU!!” Zonder blikken of blozen lacht de hostess en zegt: “Het spijt me, meneer, maar daarvoor moet je OOK achteraan aansluiten.”


Stem op jouw favoriete moppen

0/100 ratingsVervoer moppen plezier!

Vervoer moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Een drukke vliegtuig vlucht is geannuleerd is een van deze Vervoer moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Vervoer moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Vervoer moppen die je moet delen!

Vervoer moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Een drukke vliegtuig vlucht is geannuleerd ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Vervoer moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Vervoer moppen!

Beoordeel Een drukke vliegtuig vlucht is geannuleerd of een van de vele andere Vervoer moppen en laat andere moppentappers weten welke Vervoer moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Vervoer moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Vervoer moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Vervoer moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Vervoer moppen l Een drukke vliegtuig vlucht is geannuleerd