Tijdens het plassen door een...

54 keer gelezen Onderdeel Vakantie moppen Moppen toevoegen

Rudie en Ronnie trekken samen de jungle in. Ronnie moet plassen en wordt gestoken door een insekt in zijn pik. Hij vraagt aan Rudie een dokter te bellen met zijn GSM. De dokter vraagt hoe het insekt eruit zag en concludeerde dat het om een zeer giftige soort gaat, hij adviseert om zo snel mogelijk de wond uit te zuigen anders zal de persoon in kwestie binnen de 10 minuten sterven. Ronnie: “En, en, wat zegt hij?” Rudie: “Je bent binnen 10 minuten dood.”


Stem op jouw favoriete moppen

10/101 rating
Bedankt, je hebt deze mop beoordeeld als Super goedVakantie moppen plezier!

Vakantie moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Tijdens het plassen door een insect gestoken worden is een van deze Vakantie moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Vakantie moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Vakantie moppen die je moet delen!

Vakantie moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Tijdens het plassen door een insect gestoken worden ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Vakantie moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Vakantie moppen!

Beoordeel Tijdens het plassen door een insect gestoken worden of een van de vele andere Vakantie moppen en laat andere moppentappers weten welke Vakantie moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Vakantie moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Vakantie moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Vakantie moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Vakantie moppen l Tijdens het plassen door een insect gestoken worden