In een Newyorkse achterbuurt op...

28 keer gelezen Onderdeel Vakantie moppen Moppen toevoegen

Een blanke man is in een Newyorkse achterbuurt op zoek naar een hotel. Eindelijk vindt hij er een, maar op een bordje staat: ‘For blacks only’. De man doet er niet moeilijk over, smeert zich in met schoensmeer en gaat naar binnen. Tegen de portier zegt hij: “Wekt u me om 7 uur? Ik moet een trein halen.” De volgende ochtend staat hij voor het station. Op een bordje staat: ‘For whites only’. De man spuugt op zijn hand en begint te poetsen. Maar hoe goed hij zijn best ook doet, het zwart gaat er niet af. Shit! Hebben ze de verkeerde man wakker gemaakt.


Stem op jouw favoriete moppen

0/100 ratingsVakantie moppen plezier!

Vakantie moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. In een Newyorkse achterbuurt op zoek naar een hotel is een van deze Vakantie moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Vakantie moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Vakantie moppen die je moet delen!

Vakantie moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( In een Newyorkse achterbuurt op zoek naar een hotel ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Vakantie moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Vakantie moppen!

Beoordeel In een Newyorkse achterbuurt op zoek naar een hotel of een van de vele andere Vakantie moppen en laat andere moppentappers weten welke Vakantie moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Vakantie moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Vakantie moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Vakantie moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Vakantie moppen l In een Newyorkse achterbuurt op zoek naar een hotel