Er lopen twee mini-kabouters over...

64 keer gelezen Onderdeel Vakantie moppen Moppen toevoegen

Er lopen twee mini-kabouters over het strand. Ze lopen het naaktstrand op, en daar ligt een vrouw met haar benen een beetje uit elkaar. De kabouters lopen langs haar enkel, haar kuit, haar knie en staan stil bij haar dij. “Zie je dat daar?” wijst de ene kabouter, “dat is een leuk huisje. In dat holletje zou ik wel willen wonen.” “Anders ik wel,” zegt de andere kabouter. “Als jij nu eens wat te eten gaat halen,” zegt de ene kabouter weer, “dan bel ik even aan.” Even later komt die kabouter terug met twee kleine bakjes mini-friet. “En,” vraagt ‘ie, “heb je al wat bereikt?” “Ik snap er niks van,” zegt die andere kabouter, “ik druk steeds op het knopje, iemand roept `ik kom’, maar ik zie niemand.”


Stem op jouw favoriete moppen

0/100 ratingsVakantie moppen plezier!

Vakantie moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Er lopen twee mini-kabouters over het naaktstrand is een van deze Vakantie moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Vakantie moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Vakantie moppen die je moet delen!

Vakantie moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Er lopen twee mini-kabouters over het naaktstrand ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Vakantie moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Vakantie moppen!

Beoordeel Er lopen twee mini-kabouters over het naaktstrand of een van de vele andere Vakantie moppen en laat andere moppentappers weten welke Vakantie moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Vakantie moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Vakantie moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Vakantie moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Vakantie moppen l Er lopen twee mini-kabouters over het naaktstrand