Een echte Schot in kilt...

52 keer gelezen Onderdeel Vakantie moppen Moppen toevoegen

Twee dames lopen over de Schotse heide, en zien tot hun verbazing een echte Schot in kilt daar liggen slapen. Een van de dames vertelt de ander dat ze eigenlijk wel eens wil zien wat die Schotten nu onder hun kilt hebben, en ze besluiten dat maar eens gaan te bekijken. Na voorzichtig naar de man toe te zijn geslopen, tillen ze de rok op en bekijken daar het gigantische lid van de slapende Schot. Een van de dames haalt een blauw lintje uit haar haar, bindt dat voorzichtig om het ding, en ze zegt: “dat heeft hij nu wel verdient, en ze vertrekken.”

Na een tijdje wordt de Schot wakker, en besluit een plasje te gaan doen. Als hij tegen een boom aanleunt en ziet wat er aan de hand is, roept hij uit” Ik weet niet wat er gebeurt is terwijl ik lag te slapen, maar ik vindt het wel fijn dat jij daarvoor de eerste prijs hebt gekregen!”


Stem op jouw favoriete moppen

0/100 ratingsVakantie moppen plezier!

Vakantie moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Een echte Schot in kilt ligt te slapen is een van deze Vakantie moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Vakantie moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Vakantie moppen die je moet delen!

Vakantie moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Een echte Schot in kilt ligt te slapen ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Vakantie moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Vakantie moppen!

Beoordeel Een echte Schot in kilt ligt te slapen of een van de vele andere Vakantie moppen en laat andere moppentappers weten welke Vakantie moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Vakantie moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Vakantie moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Vakantie moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Vakantie moppen l Een echte Schot in kilt ligt te slapen