Tijdens de paralympics zijn er...

69 keer gelezen Onderdeel Sport moppen Moppen toevoegen

Tijdens de Paralympics worden er zwemwedstrijden gehouden. Op het eerste startblok staat een man zonder armen, op het tweede een man zonder benen, op het derde startblok staat iemand zonderledematen, op de vierde ligt alleen een hoofd. Het hoofd wordt geïnterviewd: “Hoe zijn uw kansen?” “Nou”, zegt de zwemmer: “ik denk dat ik ga winnen!”. Bij de start zwemmen alle deelnemers goed weg, alleen het hoofd zinkt direct naar de bodem. Hij wordt meteen op gedoken, als het hoofd een beetje bij gekomen is vraagt de interviewer “Wat ging er mis?” Hoofd: “Heb ik zes jaar getraind in zwemmen met je oren… moet je hier en badmuts op!”.


Stem op jouw favoriete moppen

8/102 ratings
Bedankt, je hebt deze mop beoordeeld als Erg goedSport moppen plezier!

Sport moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Tijdens de paralympics zijn er zwemwedstrijden is een van deze Sport moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Sport moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Sport moppen die je moet delen!

Sport moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Tijdens de paralympics zijn er zwemwedstrijden ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Sport moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Sport moppen!

Beoordeel Tijdens de paralympics zijn er zwemwedstrijden of een van de vele andere Sport moppen en laat andere moppentappers weten welke Sport moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Sport moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Sport moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Sport moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Sport moppen l Tijdens de paralympics zijn er zwemwedstrijden