Mijn vader is keeper bij...

39 keer gelezen Onderdeel Sport moppen Moppen toevoegen

De juf gaat de klas langs, en de leerlingen vertellen wat voor beroep hun vader heeft. Alle beroepen komen langs, brandweerman, politieagent en ga zo maar door. Dan vraagt ze aan Henkie: ‘En Henkie, wat voor beroep heeft jouw vader?’ ‘Mijn vader?’ antwoord Henkie. ‘Mijn vader die is stripper in zo’n Gay Cafè.’ De juf gaat snel verder met de volgende leerling en vraagt aan het eind van de les aan Henkie: ‘Werkt jouw vader daar echt?’ Nee, tuurlijk niet.’ antwoord Henkie. ‘Hij is keeper van Ajax maar daar schaam ik me zo voor.’


Stem op jouw favoriete moppen

0/100 ratingsSport moppen plezier!

Sport moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Mijn vader is keeper bij ajax is een van deze Sport moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Sport moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Sport moppen die je moet delen!

Sport moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Mijn vader is keeper bij ajax ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Sport moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Sport moppen!

Beoordeel Mijn vader is keeper bij ajax of een van de vele andere Sport moppen en laat andere moppentappers weten welke Sport moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Sport moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Sport moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Sport moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Sport moppen l Mijn vader is keeper bij ajax