De hele wedstrijd kritiek op...

29 keer gelezen Onderdeel Sport moppen Moppen toevoegen

Een man die naar een voetbalwedstrijd staat te kijken heeft al de hele wedstrijd kritiek op de scheidsrechter. Uiteindelijk is de scheidsrechter het zat en vraagt de man: “Wie fluit deze wedstrijd nu eigenlijk, jij of ik?” “Kijk” zegt de toeschouwer, als jij dat al niet eens weet is het geen wonder dat je er niets van bakt.


Stem op jouw favoriete moppen

9/101 rating
Bedankt, je hebt deze mop beoordeeld als PerfectSport moppen plezier!

Sport moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. De hele wedstrijd kritiek op scheidsrechter is een van deze Sport moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Sport moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Sport moppen die je moet delen!

Sport moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( De hele wedstrijd kritiek op scheidsrechter ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Sport moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Sport moppen!

Beoordeel De hele wedstrijd kritiek op scheidsrechter of een van de vele andere Sport moppen en laat andere moppentappers weten welke Sport moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Sport moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Sport moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Sport moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Sport moppen l De hele wedstrijd kritiek op scheidsrechter