Op zakenreis dus vrouwlief gaat...

41 keer gelezen Onderdeel Sex moppen Moppen toevoegen

Een man moet op zakenreis, maar weet dat als hij weg is, vrouwlief zich gaat vervelen en met de eerste de beste man in bed duikt. Om dat te voorkomen gaat hij naar een sexshop om eens een leuk speeltje voor haar te kopen. De verkoper toont hem allerlei opwindende speeltjes, vibrators, crèmes, opblaaspopen, noem maar op, maar de man vind geen van alle wat. Na wat aarzelen zegt de verkoper: “Kom maar even mee naar achter, ik heb hier wat heel speciaals.” Nieuwsgierig loopt de man mee en ziet een houten doos staan. De verkoper opent de doos en toont een op het eerste gezicht dood gewone dildo. “Ja, hallo, ben ik hiervoor naar achter gekomen?”, zegt de man. “Wacht, dit is niet zomaar een dildo, dit is een voodoo dildo”, zegt de verkoper. “Jaja, voodoo dildo, daar geloof ik niets van!”, zegt de man. “Ik zal het je laten zien”, zegt de verkoper, “voodoo dildo, deur!”

En tot de man zijn verbazing begint de dildo te zoemen en vliegt op de deur af, begint het sleutelgat te neuken als een gek. “Voodoo dildo, in je doos!”, en de dildo gaat terug in de doos. “Fantastisch! Ik koop hem!”, roept de man. Thuis gekomen, 300 piek armer, toont hij de dildo aan zijn vrouw. “Als je zin hebt hoef je maar gewoon te roepen wat je wil en de dildo doet het”, zegt hij bij het naar buiten gaan. Manlief is al een week weg, en vrouwtje begint nu toch wel een beetje zin te krijgen. Plotseling herinnert ze zich de dildo, die ze cadeau heeft gekregen. Ze maakt de doos open en zegt “dildo, mijn poesje!”

De dildo begint te zoemen en dringt bij haar binnen. Na slechts enkele minuten komt ze al klaar. Maar hoe zet ik dat ding uit? Dat is manlief vergeten te vertellen! Kreunend en klaarkomend van de pompende dildo rent ze naar buiten, met de dildo nog steeds aan het werk. Naar het ziekenhuis, denkt ze, daar kunnen ze wel wat doen. Slingerend rijdt ze weg en wordt door een politieman gezien. “Zo, die heeft flink wat op, dat wordt een mooie bon,” denkt de agent en houdt haar aan. “Zo mevrouwtje, een beetje diep in het glaasje gekeken?”, zegt agent. “Nee, het is die voodoo dildo!”, kreunt de vrouw. “Jaja, voodoo dildo… mijn reet!” zegt de agent…………..


Stem op jouw favoriete moppen

0/100 ratingsSex moppen plezier!

Sex moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Op zakenreis dus vrouwlief gaat zich vervelen is een van deze Sex moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Sex moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Sex moppen die je moet delen!

Sex moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Op zakenreis dus vrouwlief gaat zich vervelen ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Sex moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Sex moppen!

Beoordeel Op zakenreis dus vrouwlief gaat zich vervelen of een van de vele andere Sex moppen en laat andere moppentappers weten welke Sex moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Sex moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Sex moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Sex moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Sex moppen l Op zakenreis dus vrouwlief gaat zich vervelen