Na zes jaar vruchteloos proberen

46 keer gelezen Onderdeel Sex moppen Moppen toevoegen

Na zes jaar vruchteloos proberen werd een echtpaar volko¬men onverwacht gezegend met de geboorte van het eerste kind. De ouders zijn zo blij, ze willen het aan iedereen laten weten en zegt tegen haar echtgenoot, ga maar naar de Telegraaf om een advertentie op te geven. Haar man komt terug met een rekening van 1.700 Euro. “Zo duur hoe kan dat nu,” zegt de vrouw stomverbaasd. “Nou, nadat ik de tekst had opgegeven, vroeg het meisje hoe vaak hij erin moest.” Toen zei ik: “Zes jaar lang, vier keer per week.”


Stem op jouw favoriete moppen

9/101 rating
Bedankt, je hebt deze mop beoordeeld als PerfectSex moppen plezier!

Sex moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Na zes jaar vruchteloos proberen is een van deze Sex moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Sex moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Sex moppen die je moet delen!

Sex moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Na zes jaar vruchteloos proberen ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Sex moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Sex moppen!

Beoordeel Na zes jaar vruchteloos proberen of een van de vele andere Sex moppen en laat andere moppentappers weten welke Sex moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Sex moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Sex moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Sex moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Sex moppen l Na zes jaar vruchteloos proberen