Moos komt voor het eerst...

55 keer gelezen Onderdeel Sex moppen Moppen toevoegen

Moos, niet helemaal goed bij z’n hoofd, komt voor het eerst bij een hoer. Bewonderend ziet hij de ronde bobbels van de hoer en hij vraagt: “Wa, wa wat zijn dat voor bob¬bels?” “Dat zijn m’n ballonetjes, wil je ze even vastpakken of er aan ruiken?”, vraagt de hoer. “Ruiken, dat wil ik wel”, Moos ruikt en wil meer! “Wat is dat gaatje daar”, vraagt Moos, wijzend naar de navel van de hoer. “Dat is m’n geluksknopje, wil je weer ruiken?” “Best”, zegt Moos, “ruikt lekker zeg dat knopje, maar wat is dat daar tussen je benen?” “Dat is nu m’n poesie, wil je even ruiken?” Moos drukt z’n neus tussen de benen van de vrouw, stopt z’n neus er lekker diep in, haalt even adem en zegt: “Hoe lang is je poesie al dood?”


Stem op jouw favoriete moppen

7/101 rating
Bedankt, je hebt deze mop beoordeeld als GoedSex moppen plezier!

Sex moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Moos komt voor het eerst bij een hoer is een van deze Sex moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Sex moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Sex moppen die je moet delen!

Sex moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Moos komt voor het eerst bij een hoer ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Sex moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Sex moppen!

Beoordeel Moos komt voor het eerst bij een hoer of een van de vele andere Sex moppen en laat andere moppentappers weten welke Sex moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Sex moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Sex moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Sex moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Sex moppen l Moos komt voor het eerst bij een hoer