Komt een man met een...

101 keer gelezen Onderdeel Sex moppen Moppen toevoegen

Komt een man met een krokodil bij de slager. Alle klanten springen op de toonbank en de slager kermt dat de man weg moet met zijn beest: “Gaat u aub weg, want u jaagt al mijn klanten weg!” “Maar hij doet niets, echt niet!” “Gaat aub weg, niemand wil hier nog naar binnen, hij is veel te gevaarlijk!” “Hij doet echt niets, ik zal het bewijzen!” De man doet zijn broek naar beneden en doet zijn geval in de bek van de krokodil, vervolgens ramt hij nog een aantal keer flink hard op de kop van het beest. Dan haalt hij zijn geval uit de bek van de krokodil en laat hem aan de aanwezigen zien: “Zien jullie wel, niets gebeurd. Wie wil dit ook eens proberen?” Komt er een oud vrouwtje naar voren en zegt: “Ik wil het wel proberen maar dan moet je niet zo hard op mijn kop rammen!”


Stem op jouw favoriete moppen

5.5/102 ratings
Bedankt, je hebt deze mop beoordeeld als MatigSex moppen plezier!

Sex moppen, ze zorgen voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Komt een man met een krokodil bij de slager is een van deze Sex moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Sex moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Sex moppen die je moet delen!

Sex moppen, jouw favoriet al gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Komt een man met een krokodil bij de slager ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Sex moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

De beste Sex moppen!

Beoordeel Komt een man met een krokodil bij de slager of een van de vele andere Sex moppen en laat andere moppentappers weten welke Sex moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Sex moppen zijn slechts een van de ruim 48 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Sex moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Sex moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Sex moppen l Komt een man met een krokodil bij de slager