Jongen en meisje haastig op de achterbank

Deze grap is 130 keer gelezen l Moppen categorie: Sex moppen


Een jongen en een meisje maken een haastige wip op de achterbank van de auto. Na afloop zegt de jongen: “Als ik geweten had, dat je nog maagd was, had ik er meer werk van gemaakt.” Zegt het meisje: “Als je er meer werk van had gemaakt, dan zou ik mijn panty hebben uitgetrokken.”


Beoordeel jouw favoriete moppen, raadsels & grappen!

9/102 ratings
Bedankt, je hebt deze mop beoordeeld als PerfectAltijd en overal de leukste Sex moppen, grappen en raadsels.

Met onze Sex moppen, grappen en raadsels zorgen wij voor jouw dagelijkse portie vermaak, plezier en vertier. Jongen en meisje haastig op de achterbank is een van deze Sex moppen, grappen en raadsels. Wij hopen dat je de grap leuk vond. En nog veel meer Sex moppen zal lezen en beoordelen. En natuurlijk niet vergeet om te delen op jouw sociale media!

Deel jouw favoriete Sex moppen, grappen en raadsels eenvoudig en snel.

Heb je jouw favoriete Sex moppen gevonden? Dan kun je ze eenvoudig delen met onze sociale media deelknoppen. Ook deze grap ( Jongen en meisje haastig op de achterbank ) kun je eenvoudig delen. Zo geniet je niet alleen zelf van jouw favoriete Sex moppen maar ook jouw vrienden, kennissen, fans of leden genieten!

Beoordeel en laat andere moppentappers weten wat jouw favoriete Sex moppen zijn!

Beoordeel Jongen en meisje haastig op de achterbank of een van de vele andere Sex moppen en laat andere moppentappers weten welke Sex moppen ze echt niet mogen missen! Alle moppen, grappen en raadsels op onze moppenwebsite kun je beoordelen met 1 tot 10 sterren. En wie weet staan jouw favorieten moppen binnenkort in de enige echte moppentop 100!

Wist je dat Sex moppen slechts een van de ruim 30 moppen categorieën op onze moppen, grappen en raadsels website is!

Inmiddels hebben wij meer dan 30 moppen, grappen en raadsels categorieën online staan. De categorie Sex moppen is er daar een van. Dit zort ervoor dat onze moppen makkelijk te vinden zijn. Mis je een categorie of heb je een ontzettend leuk idee. Laat ons dit weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze website nog leuker te maken.

Beleef nog meer plezier met moppen uit de categorie Sex moppen en bezoek ook eens een van de vele andere moppen, grappen en raadsels categorieën.

Moppen, mop van de dag, beste moppen, goeie moppen, leukste moppen, moppen en raadsels, goede moppen, beste grappen, nederlandse moppen, korte moppen, flauwe moppen, droge moppen, grap van de dag

Jouw moppen, grappen en raadsels startpagina voor elke dag een portie humor, vermaak, plezier & vertier!

Sex moppen l Jongen en meisje haastig op de achterbank